Stevanović na klupi Napretka

Posle ostavke Dragana Ivanovića novi šef stručnog štaba, zvanično od petka će biti Goran Stevanović, nekadašnji Partizanov as i reprezentativac.
Goran Stevanović je trenersku karijeru počeo u Čukaričkom 2001. godine, a potom je godinu dana vodio Železnik. Od 2003. do 2006. bio je pomoćnik selektoru Iliji Petkoviću u nacionalnom timu SCG, koji se plasirao na SP u Nemačkoj. U periodu 2007 – 2009 prvi saradnik Slaviši Jokanoviću u Partizanu, a u septembru 2009. imenovan je za šefa stručnog štaba crno – belih. Posle jedinog poraza tokom osam meseci, koliko je vodio Partizan, u polufinalu kupa, od Vojvodine (1:3), podneo je ostavku.
U januaru 2011. postao je selektor Gane, radio potom u Grčkoj, u dva navrata i Kini. Početkom ove godine preuzeo je selekciju Omana.
Sada se vraća u srpski fudbal, sa zadatkom da vrati Napredak na put uspeha. Sa Goranom Stevanovićem stižu i Saša Mićović, prvi asistent, kao i kondicioni trener Duško Ljubičić. U stručnom štabu ostaju pomoćni trener Ivan Babić i trener golmana Miodrag Miletić.

P