SPREMNI ZA PARTIZAN

Danas je održan sastanak Organizacionog odbora, uz učešće svih relevantnih struktura, povodom nedeljne utakmice Napredak – Partizan. Ulice oko stadiona će biti zatvorene za saobraćaj u intervalu od 13:30 do 20 časova, a zbog očekivanog dolaska velikog broja navijača iz cele Srbije na prilazu Kruševcu će biti postavljeni kontrolni punktovi saobaćajne policije. Predviđena je i rigorozna kontrola na ulazu na stadion. Za navijače Partizana obaveštenje: sa obeležjima beogradskog kluba mogu da uđu samo na južnu tribinu!

Pošto je u pitanju utakmica visokog rizika svi navijači, uključujući i decu moraju da imaju ulaznice, koje su ujedno i polisa osiguranja (svi navijači su osigurani kod Kompanije Dunav osiguranje), pa je preporučljivo sačuvati kartu do napuštanja prostora stadiona.

Karte su danas puštene u prodaju, glavna biletarnica na ulazu na stadion radi i sutra od 10 do 17 časova, u nedelju, takođe od 10, dok se ostale otvaraju od 15 časova.

Danas je održana i konferencija za medije, na kojoj su o predstojećem duelu sa Partizanom govorili prvi asistent šefa stručnog štaba Nikola Stojanović i fudbaler Dušan Stoiljković.

-Prošlo je bukvalno dve nedelje od prethodne utakmice u Novom Pazaru. Spremali smo se prvo za Čukarički, pa za TSC, ali nismo igrali, iako smo bili u karantinu u Subotici i taj put je bio prilično naporan. Ispostavilo se da smo igrače i bespotrebno opterećivali informacijama o protivnicima protiv kojih nismo igrali, ali šta je – tu je. Na neke stvari ne može da se utiče. Znamo da Partizan uvek ima najveće ambicije, igraju dobro, postižu golove, a činjenica da su pojedine utakmice rešavali u samom finišu, dodatno svedoči o kvalitetu crno – belih. Predočili smo igračima sve vrline, ali i mane rivala, koje ćemo pokušati da iskoristimo. Svi igrači su zdravi i spremni, u ekipi neće biti samo Vukajlovića, koji ima parne žute kartone. Ekipa se podigla, posedujemo kvalitet i nadamo se da možemo do pozitivnog rezultata, zašto ne i pobede – istakao je trener Stojanović.

Da u našoj svlačionici vlada dobro raspoloženje i optimizam pred susret sa Partizanom, govorio je napadač Dušan Stoiljković, koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje:

-Svi znamo kakva nas utakmica čeka. Biće nam potrebno puno energije i koncentracije, nadam se da ćemo imati i značajnu podršku naših navijača, to će svakako biti dodatni motiv. Verujemo svi da možemo da osvojimo bodove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P