GOSTI ZASLUŽENO ODNELI BODOVE

Bili su u našem taboru optimisti pred odmeravanje snaga sa Partizanom, ali objektivno crno – beli, predvođeni razigranim Nathom, su bili bolji i zasluženo odneli sva tri boda iz Kruševca.

Da li bi utakmica imala drugačiji tok da je Bojović u devetom minutu, posle sjajne asistencije Ljubomirca, bio precizniji – pitanje je, tek bila je to naša jedina šansa u prvom poluvremenu. Na suprotnoj strani gosti su, posle Bojovićeve prilike u potpunosti preuzeli kontrolu. Igralo se sve vreme u i oko našeg šesnaesterca, a golman Savić je imao pune ruke posla. Natho je odlično razigravao crno – bele napadače. Pretili su najčešće Kalulu i Menig, ali sa nekoliko odličnih intervencija čuvar naše mreže Savić je održavao rezultatsku ravnotežu. I kada se očekivao kraj prvog poluvremena gosti su poveli preko Kalulua.

Pokušao je trener Perišić u nastavku izmenama da osveži ekipu, ali nije bilo željenog efekta. Partizan je i dalje dominirao. Ukazala se, ipak prilika za izjednačenje u 68. minutu: uporni Ljubomirac je sprečio da lopta izađe u gol – aut, odigrao povratnu za Bojovića, usledio je šut iz prve iskusnog napadača, ali na visini zadatka bio je golman Partizana Jovanović.

Usledila je kazna u 75. minutu, kada je malerozni Stefan Jovanović matirao svog golmana Savića i na semaforu je zasijalo – 0:2, bio je to i konačan rezultat utakmice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P