ŠARIĆ PRVI STRELAC

Fudbaleri su zvanično na odmoru do 4. januara, kada će biti obavljena prozivka, ali sa radom počinju već sutra. Svi su dobili video materijal individualnog programa, kojeg moraju da se pridržavaju, jer već posle prozivke uslediće testiranja.

U međuvremenu, klupski operativci iz sportskog sektora, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Dušanom Đorđevićem, tragaju za pojačanjima, kako bi u nastavku sezone bili uspešniji. Jasno je da treba da poboljšamo efikasnost, jer sa 16 postignutih golova smo na samom začelju. Neefikasniji su bili samo Spartak ŽK sa 15 i Mladost GAT sa 10 golova. Naš prvi strelac je Šarić sa četiri gola, po tri su postigli Putinčanin i Bastajić, dva puta se u listu strelaca upisao Krstić, a po jednom Matić, Čečarić, Đeković i Kerkez.

Treba nam, samim tim i više pobeda. U prvom delu sezone slavili smo samo pet puta, upisali četiri remija i čak 10 poraza. Po broju poraza iza nas su samo Javor (11), od koga smo izgubili dva puta, doživeli i najubedljiviji poraz (2:4 u Kruševcu) i Mladost GAT (12). Inače, najubedljiviju pobedu smo zabeležili u 13. kolu – 4:0 protiv Kolubare.

 

 

 

 

P