ŠAMPIONSKI TIM

Trenutno stanje na tabeli Mozzart Bet Super lige ne odslikava ambicije Kluba i želje navijača, ali imamo se čime i pohvaliti. Naš marketing tim u sastavu Josif Arsić, Jovan Crnčanin i Nemanja Miletić, zajedno sa saradnikom i dopisnikom Mozzart Sporta Veljkom Petrovićem, uvrstio je Napredak u sam vrh tabele najpraćenijih klubova, ne samo na srpskoj sceni, već u celom regionu, kada su u pitanju objave na društvenim mrežama.

Neizmerno kreativni, dešavanja u Klubu prezentuju na originalan način, pa su sve njihove objave odjeknule daleko, imale milionske preglede i pobrale mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala, čak i uz preporuke sa nacionalnih medija, koji su ih preuzimali, da obavezno treba pogledati ostvarenja našeg šampionskog marketing tima.

„Nema kreativnijih u Evropi“ – Sportske.net, „Rođo, da ne ideš možda za Kruševac“ – Mondo, „Možda ne mogu da daju gol deset mečeva, ali najave pojačanja kidaju“ – Mozzar Bet, „Superligaš pomerio granice promocijom igrača“ – Žurnal, „Svaka čast za marketing! Napredak doveo vezistu iz Serije A! Pogledajte i spot, mnogo je dobar“ – 24sedam.rs, samo su neki od naslova u medijima, kao ocena kvaliteta njihovog stvaralaštva. I jasno, svi sa nestrpljenjem čekaju nove objave…

A, u prilog potvrdi i priznanju svega što rade svedoči i podatak da je Josif Arsić izabran za vođu projekta, ispred Zajednice Super lige, za saradnju sa ljudima koji rade na razvoju besplatnih aplikacija za sve superligaše, za mobilne uređaje, koji funkcionišu na android, ili IOS operativnom sistemu. Aplikacije će biti povezane sa sajtovima klubova i sa njih povlačiti informacije.

 

 

 

P