SA VIŠE VERE I SAMOPOUZDANJA U SUBOTICI

Već sutra nas  čeka novi prvenstveni izazov, gostujemo na severu Bačke kod Spartaka. Posle pobede nas novosadskom Mladošću sada bi trebalo – da se lakše diše…

-Prekinuli smo jedan loš niz, ali rekao sam igračima – ništa epohalno nismo uradili. Jer, ovo je tek početak, nadam se, uspešne serije. Znamo da nas u Subotici čeka težak zadatak, Spartak je kvalitetna ekipa, ali u prethodnih nekoliko utakmica nije osvojio željeni broj bodova, što će nam dodatno otežati posao. Imaju Subotičani nekoliko veoma kvalitetnih igrača. Srećković je opasan iz igre, posebno iz prekida. U špicu Obradović, koji nije posebno afirmisan i poznat, ali je dobar realizator i asistent. Tamo je i Stanić iz Zvezde. Japanac Šimura je uvek nezgodan, na golu siguran i iskusan Manojlović. Ispratili smo da i oni imaju problem, kakav smo mi imali, sa virusom, ili trovanjem, ali to nas sigurno neće opustiti – ističe šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

Strelac pobedonosnog gola protiv Mladosti Marko Šarić je najavio da je taj trijumf početak pobedonosne serije i da očekuje da će trajati, bar koliko i pređašnja loša.

-I ja se nadam da će tako biti. Konačno smo pobedili i idemo sada dalje. Vreme je i da neki momentum bude na našoj strani, jer sreća nam do sada nije bila saveznik. Iza nas je mnogo teških trenutaka i posle pobede nad Novosađanima je svima laknulo i sigurno da ćemo sa više vere ulaziti u predstojeće susrete i nadam se boljim partijama i rezultatima – naglasio je prvotimac Petar Mićin.

 

 

P