SA OPTIMIZMOM NA PUT U SENTU

Napredak se nalazi u odličnoj seriji, konačno je “iznad crte”, ali je situacija oko opstanka i dalje komplikovana. U svakom slučaju, Čarapani žele da nastave uspešan niz i u Senti, protiv odličnog TSC – a.

-Učinićemo sve da pobedimo i olakšamo finiš, koji će svakako biti težak. Imajući u vidu rezultate u poslednje vreme podigla se kvota za opstanak, pa sad neki smatraju da će biti potrebno 50 bodova, što je suludo. TSC je ozbiljna ekipa, odlično vođena od strane Mladena Krstajića i njegovog stručnog štaba. U pitanju je odličan tim, koji je već dugo na okupu, uigran i neće nam biti lako, a smatram da će odlučivati nijanse i voleo bih da budu na našoj strani, jer ne želimo da skrenemo sa utabanog puta. Za nas je dobar rezultat i nerešeno, ali cilj je pobeda, jer posle ovog, čeka nas još jedan težak ispit, protiv Čukaričkog, na domaćem terenu – istakao je pred polazak u Sentu šef Napretkove struke Milan Đuričić.

Jedan od strelaca u goleadi protiv Proletera, Mitar Ćuković, uverava da je ekipa spremna za novi izazov:

-Čeka nas teška utakmica, jer domaćin ima odličan tim, sa mnogo kvalitetnih pojedinaca. I mi smo u odličnoj formi i želimo da nastavimo uspešnu seriju. Sada smo u situaciji da sve zavisi isključivo od nas i hoćemo da tako bude do kraja. Atmosfera u ekipi je sjajna, a o tome svedoče i rezultati.

Nadovezao se trener Đuričić:

-Ništa bolje ne pravi atmosferu od rezultata, još kada uspehe sa terena prati klupsko rukovodstvo, a naše upravo to čini na najbolji način, onda je situacija ovakva – odlična i to me raduje.

Saša Marjanović je i dalje van takmičarskog pogona, ali trenira sa ekipom i za očekivati je da će biti, bar u protokolu na gostovanju kod Voždovca. Na lakšu povredu kolena se žali mladi Nenad Ivanić. Ostali su na raspolaganju stručnom štabu.

P