RASTANAK SA PERIŠIĆEM

Posle neočekivanog poraza od kragujevačkog Radničkog 1923 na domaćem terenu danas je usledio sporazumni raskid ugovora sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Draganom Perišićem i njegovim stručnim štabom.

-Odigrali smo deset utakmica u dosadašnjem delu prvenstva i postignuti rezultati nisu adekvatni ambicijama i to nije ono što smo planirali i preuzimam svu odgovornost što nismo uspeli da budemo bolji. Pokušavali smo da nađemo dobitnu kombinaciju i mogu da kažem da su igrači, bez obzira na šest poraza, davali maksimum na većini  utakmica, ali u pojedinim susretima falilo je i sportske sreće. Zato je u ovom trenutku najbolje rešenje da dođe novi šef stručnog štaba, koji će sa svojom energijom i komunikacijom da ujedini grupu, motiviše je i spremi za preostale utakmice. Ja im želim svu sportsku sreću, jer imaju kvalitet – poručio je na rastanku Dragan Perišić.

Komentarišući odluku klupskog rukovodstva direktor Vladimir Arsić je naglasio:

-Ovo su uvek teški trenuci. Svih ovih godina trudimo se da napravimo neki kontinuitet sa trenerom, koji će raditi na duže staze, međutim, posle šest poraza u deset kola, sporazumni raskid sa trenerom Perišićem, u interesu Kluba, se nameće kao rešenje. Uprava Kluba, na čelu sa Predsednikom trudi se maksimalno da obezbedi uslove za mnogo bolje rezultate od ovih, koje trenutno imamo. Obezbedili smo pripreme u Sloveniji, koje su bile baš kvalitetne. Probali smo da razdrmamo ekipu i na taj način što smo odradili mini – pripreme na Zlatiboru, ali rezultati su bili takvi, da je ovo bilo neminovno. Utakmicu protiv Javora vodiće sportski direktor Mladen Dodić, koji ulaže i maksimalne napore u pronalaženju novog šefa stručnog štaba i očekujemo da će to biti rešeno do Kup utakmice protiv Slobode u Užicu sledeće srede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P