RASTANAK SA GAĆINOVIĆEM

Posle neočekivanog poraza od Radnika, FK Napredak je prekinuo saradnju sa šefom stručnog štaba Vladimirom Gaćinovićem, na njegov zahtev.

Nezadovoljan je trener Gaćinović bio izdanjem svojih pulena na utakmici sa Surduličanima, što nije krio na konferenciji za medije, neposredno po završetku utakmice:

-Danas što smo prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota i u takvim situacijama sebe smatram glavnim i komandujućim. Ako je neko zadovoljan plej –ofom u Kruševcu, ili Klubu, ja nisam. Imam puno veće ambicije, nego ovo što je danas Napredak igrao i to ne liči Napredak.

FK Napredak se potrudio da u svakom pogledu ispoštuje Vladimira Gaćinovića i obezbedi ekipi, pa i njemu lično, maksimalne uslove za pripreme, treninge, karantine, da se ostvare klupske, samim tim i lične ambicije.

Niko u Klubu nije zadovoljan izdanjem protiv Radnika, a sa klupe je dirigovao upravo Vladimir Gaćinović, niko drugi. Niti je bilo ko u Klubu zadovoljan posle poraza od IMT – a, pa prethodnog remija sa Novobeograđanima, kao ni porazom od Železničara, posebno eliminacijom iz Kupa od prvoligaša Vršca, ali je treneru Vladimiru Gaćinoviću pružena podrška i on je ukazano poverenje iskoristio dobro, između ostalog da značajno popravi lični rejting na velikim utakmicama, eventualno dobije unosniju ponudu za posao. Ili je razočaran, što je u poslednje četiri utakmice, koje su davale šansu za izlazak u Evropu, protiv slabije rangiranih protivnika, iako je imao bezrezervnu podršku Kluba, igrača i navijača, osvojeno samo četiri, od mogućih 12 bodova!

FK Napredak ne želi u svojim redovima nezadovoljne pojedince, svestan da kao veliki Klub, ne samo na srpskim, već i širim prostorima ima mogućnost da angažuje stručnjake, kao i igrače, kojima će biti čast da budu deo Napretkove porodice.

Zbog toga je želja Vladimira Gaćinovića uslišena i saradnja okončana i želimo mu uspeh i sreću u daljoj karijeri.

 

 

 

 

P