RASTANAK SA ĐORĐEVIĆEM

Više nego skromnih 19 bodova u 22 kola, uz samo pet pobeda, četiri remija, čak 13 poraza i tek 16 postignutih golova, je daleko ispod Napretkovog renomea i očekivanja u ovom prvenstvu. Posle loše jesenje sezone, pojedini sponzori su počeli da otkazuju saradnju. I pored teške finansijske situacije klupsko rukovodstvo je je u tom delikatnom trenutku iznašlo mogućnosti da treneru Dušanu Đorđeviću ispuni sve želje oko pojačanja i da ekipi obezbedi vrhunske uslove za pripreme u Turskoj.

Nije, ipak dobro krenulo. Jesu protivnici u prva dva kola bili Partizan i TSC, doduše posle pobede u Kruševcu Partizan je primio četiri gola od Mladosti GAT na svom terenu. Tek, očekivalo se da Novi Pazar bude prekretnica. Usledio je novi poraz i, uz obostrano žaljenje, došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa šefom stručnog štaba Dušanom Đorđevićem i njegovim pomoćnicima Despotom Viškovićem i Milošem Lukićem, jer rezultati i bodovni saldo su uvek presudni.

Novi šef struke trebalo bi da bude vrlo brzo imenovan, jer već u četrtak nas čeka utakmica sa niškim Radničkim u Kruševcu.

 

 

 

 

 

 

 

P