Rad je nezgodan protivnik

U 22.kolu Linglong superlige, Napredak gostuje ekipi Rada, koja ima 11 bodova i nalazi se na poslednjem mestu tabele:

“ Ovo prvenstvo je po pitanju kvaliteta i igre ekipa ujednačeno. Ako izdvojimo Zvezdu,Partizan, Čukarički i Vojvodinu, svi smo tu negde,približnog kvaliteta.

Na Banjicu idemo da tražimo pozitivan rezultat i našu igru, da pokušamo da pobedimo. Neće biti lako jer imamo dosta povređenih igrača: Vušurović, Lakić, Pajović, Đorić, evo juče i Obradović.

Imamo kvalitetnih igrača da nadomestimo te pozicije. U vedrom duhu i dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu i nadam se da će momci pružiti maksimum i da se neporaženi vratimo sa Banjice.“, rekao je šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović najavljujući predstojeću utakmicu.

Nenad Gavrić,fudbaler Napretka,  je obradovao kruševačku publiku u utakmici protiv Javora, pa se nada da će tako biti i u Beogradu:

“ Cela ekipa i stručn štab su zaslužni za to, i nadam se da ću nastaviti sa golovima jer se to od nas, navalnih igrača i traži.

Sigurno d anas očekuje jedna teška utakmica protiv ekipe Rada koja u svojim redovima odlične pojedince poput Brane Miloševića, Kasalice, Trifunovića, ali na nama je da ispoštujemo sve što nam Šef bude rekao i nadamo se dobrom rezultatu.“

Utakmica Rad-Napredak igra se u subotu 22.februara u Beogradu sa početkom u 16:00 časova.

P