PRVI ISPIT ODNOS I FOKUS

U Lazarevcu, protiv Kolubare, osvojena su tri značajna boda, ali već je taj duel arhiviran, pošto pod Bagdalu sutra stiže Mladost iz Lučana.

-Odigrali smo u Lazarevcu možda i najbolju utakmicu otakako sam ovde. Raduje me posebno način na koji su igrači prezentovali Кlub i sebe i to mi daje veru za sutrašnju utakmicu, za koju smo pripreme počeli odmah posle Kolubare. U ovom trenutku psihološki aspekt je mnogo bitan. Opuštanje u bilo kome trenutku protiv Mladosti može biti kažnjeno. Lučanci imaju mnogo kvalitetniju ekipu, nego što se iz rezultata može zaključiti, a posebno nas neće zavarati poslednja dva. Njihov igrački kadar iza sebe ima veliki broj superligaških utakmica, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Prvi ispit i lekcija za moju ekipu biće odnos i fokus – naglasio je šef struke Dragan Perišić.

U Lazarevcu su se povredili Rosnup i Šarić. Đeković se oporavio, ali i on neće biti u kombinaciji, sa treninzima kreće od sutra, ali uspešno ga je zamenio Klem Bolha. Sve zadatke protiv Kolubare je odradio besprekorno. A, po povratku iz reprezentacije stručnom štabu sa na raspolaganju i mladi reprezentativci Prijović, Stanković i Knežević…

-Iza nas je lepa pobeda, još i slađa kad u gostima ne primiš gol. Imamo tri utakmice u kratkom periodu, ali za nas igrače je to i bolje, lepše je igrati, nego trenirati. Spremni smo za Mladost, igramo kod kuće i puni smo samopouzdanja – istakao je na današnjoj konferenciji za medije Klemen Bolha.

Na pitanje – koliko mu prija pozicija štopera, s obzirom da nije njegova prirodna, Napretkov Slovenac je uz osmeh odgovorio:

-Nije problem, samo da igram.

 

 

 

 

 

P