PRVA POBEDA

U trećoj kontrolnoj utakmici u Sloveniji, a protiv drugog rumunskog rivala – Univerzitatee, upisali su naši igrači prvu pobedu. Od početka utakmice za sve se pitao Napredak, krenuli su puleni trenera Đorđevića odmah u ofanzivu i u 20. minutu Čečarić je krunisao inicijativu. Tempo je potom malo opao, razumljivo, zbog velike vrućine i izglednijih šansi nije bilo.

U nastavku trener Đorđević je odmah iz igre izveo strelca Čečarića, a na teren poslao Džugurdića, koji je takođe imao zapaženu ulogu i „kumovao“ golu Đorđa Jovanovića u 54. minutu. Oprobao je Pantić šut, pre nego što je kompletna postava iz prvog poluvremena izašla iz igre, ali nije bio precizan.

Mreže su do kraja mirovale, a Rumuni su ozbiljno zapretili samo jednom, iz slobodnog udarca, ali odlično je intervenisao Savić.

NAPREDAK – UNIVERZITATEA

Teren u Gornjoj Radgoni. Sudija: Matej Kapun (Slovenija). Strelci: Čečarić u 20, Đ.Jovanović u 54. minutu.

NAPREDAK: Petrić, S.Jovanović, Kojčić, Mršić, Vukajlović, Krstić, Pantić, Bolha, Kočić, Čečarić, Đ.Jovanović. Igrali su još: Savić, Todorović, Đeković, Obradović, Projić, Sekulović, Rašković, Laban, Ivanić, Džugurdić, Zogović, Marinković.

UNIVERZITATEA: Gorcea, Baravikas, Ilie, Ispas, Pirvulesku, Joan, Pires, Remakle, Hofman, Eli, Teskan. Igrali su još: Branesku, Paun, Briceag, Pitian, Romero, Bic, Haita, Mester, Purece, Balan, Ćipiku.

P