PREKID USPEŠNE MINI – SERIJE

Prva šansa pred golom Železničara viđena je već u petom minutu: dobro su kombinovali Jovanovići, Stefan i Đorđe, usledio je pas za Stanojlovića, koji nije dobro nanišanio. Poveli smo, ipak brzo, u 12. minutu. Kapiten Ljubomirac je iskoristio grešku štopera domaćih Balaža, izašao sam pred golmana Živkovića, iskusno ga zaobišao i poslao loptu u praznu mrežu – 1:0. Možda smo u prvom poluvremenu mogli i da „zatvorimo“ utakmicu. Odlično je Zličić tukao sa roga šesnaesterca, sa leve strane, u 38. minutu. Letela je lopta u ugao gde se spajaju stitiva i prečka, ali izvio se kao mačka Živković i uspeo da skrene loptu u korner. Pokušao je Zličić i u 45. minutu, pošto je Đorđe Jovanović iz velike gužve, okružen protivničkim defanzivcima, uspeo da odigra povratnu. Ovom prilikom, međutim, Zličić nije dovoljno dobro šutirao i lopta je postala lak plen čuvara mreže domaćih.

U nastavku, moglo se očekivati da će Pančevci krenuti od početka u ofanzivu, ali se i očekivalo da će naša ekipa izdržati taj uvodni pritisak. U 61. minutu viđena je još jedna kardinalna greška. Posle centaršuta uhvatio je loptu naš golman Bajić, ali se okliznuo i ispustio je, a „poklon“ je prihvatio Stanković i – izjednačio. A, samo dva minuta kasnije uspeli su Pančevci da stignu do potpunog preokreta i preko Grgića stignu do pobede – 2:1.

Bilo je dovoljno vremena da se bar izbegne poraz, međutim, tek u 78. minutu smo prvi put zapretili. U samom finišu opsedali gol Železničara, ali bez pravog završnog udarca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P