PREDSTOJI MEGDAN SA ZMAJEVIMA

U narednoj prvenstvenoj rundi u ponedeljak (17 časova) gostujemo kod Voždovca, na krovu TS „Stadion“…

-Susret sa Voždovcem čekamo u dobrom ambijentu i naboju, bez obzira na rane što nas peku od prošle utakmice. Znamo da idemo sjajnoj, mladoj i poletnoj ekipi, koja je ostavila dobar utisak na gostovanju kod Crvene zvezde. Inače, Voždovac važi za klub koji već godinama ima svoju ideju i filozofiju igre, bez  obzira što igrači i treneri dolaze i odlaze.  I respekt za to. Što se nas tiče, svesni smo da nas čeka težak posao, ali svaka utakmica ima svoju težinu i vrednost. Ne možemo računati na Stefana Jovanovića, koji ima parne žute kartone, kao i Sadikovića, koji je povređen. Nikola Marinković se polako vraća i to me raduje, jer u pitanju je mlad igrač, koji ima vrednost – istakao je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Posle suspenzije zbog kartona, mesto u odbrani će zauzeti mladi reprezentativac Nemanja Đeković.

-Imaćemo sada više prostora za manevre i rotacije, za razliku od prošle utakmice, što se i odrazilo na rezultat.  Ne volim da tražim alibi, ali sigurno je da će nam Đeković mnogo značiti.

Na pitanje: da li će, zbog odustva Stefana Jovanovića biti promene formacije, trener Gaćinović je odgovorio:

-Imam još uvek nekih dilema, ali sigurno je da će biti rokada, da li mesto za mesto, ili ćemo menjati formaciju, videćemo na naredna dva treninga.

Pouzdani golman Vladimir Savić optimista je pred gostovanje Voždovcu:

-Analizirali smo igru rivala, ali se više bavili sobom. Ukoliko ispravimo greške sa prethodne utakmice i ako budemo bili na takmičarskom nivou iz finiša jesenje sezone, verujem da neće biti problema i da ćemo se vratiti sa bodovima iz Beograda.

 

P