PORAZ NA „KARAĐORĐU“

Maksimalno agresivni i ofanzivno orjentisani, fudbaleri Vojvodine su pitanje pobednika rešili u prvom poluvremenu. Pod velikim pritiskom bila je naša mlada odbrana, a prvi put je, od prvog minuta zaigrao, uz Lazara Balevića na golu, još jedan kadet, štoper Lazar Miladinović…

Poveli su domaći u 14. minutu: Lazarević je centrirao, ispratio je let lopte Ivanović i glavom je zakucao u mrežu. U završnoj trećini prvog poluvremena pogađali su Radulović, Korać i Savićević, za 4:0 posle prvog dela utakmice.

U nastavku je viđeno nekoliko šansi pred golom Novosađana. U roku od dva minuta (50. i 51.) pretili su, prvo Marinković, potom Bastajić, ali je golman Carević bio na visini zadatka. Na suprotnoj strani, u 57. minutu, morao je mlađani Balević, koji je imao i nekoliko dobrih intervencija, po peti put da vadi loptu iz mreže. U listu strelaca se upisao i kapiten Voše Zukić i postavio konačnih – 5:0.

Pokušali su u poslednjih pola sata naši momci da postignu bar počani pogodak. Marjanović je u 62. minutu izblokiran, a u 83. je tukao za malo pored gola. Defanzivac domaćih Đorđević je u 75. uspeo da blokira udarac Majdevca, a posle odličnog udarca Stanojlovića sa ivice kaznenog prostora u 84. minutu, golman Carević je skrenio loptu u korner.

U sledećem kolu, već u četvrtak (19 časova), dočekujemo Crvenu zvezdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

P