OMLADINCI I PIONIRI U BARAŽU ZA KVALITETNU LIGU I FINALNI TURNIR

U poslednjem kolu Prve lige RIS, grupa Sever, omladinci su bili više nego ubedljivi i sa 10:0 savladali trećeplasirani Timočanin! Po dva gola postigli su Veljko Slavković i Viktor Petrović, po jedan: Filip Stojković, Vukašin Klašnja, Aleksa Jovanović, Luka Radović, Vladimir Ristić i Andrija Đorđević.

Kao drugoplasirani, omladinci idu u polufinale baraža i u nedelju će dočekati prvoplasiranu ekipu iz grupe Jug – Dubočicu. Sledi potom revanš u Leskovcu naredne srede. Drugi par u baražu je Trayal – Budućnost Popovac. Pobednici polufinala će se sastati u finalu, a igraju se takođe dve utakmice. Pobednik će se plasirati u Kvalitetnu ligu Srbije.

U 26. kolu Prve lige RIS kadeti su u gostima odigrali nerešeno – 1:1 sa ekipom Filip Filipović. Gol za našu ekipu postigao je Filip Radojičić. Do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, a u sledećem pod Bagdalom gostuje niški Real.

I u poslednjem kolu Prve lige RIS, grupa Sever, pioniri su potvrdili primat i sa 3:0 pobedili Trayal. Strelci su bili: Ilija Karadžić, Kosta Nenković i Stefan Milojković. Kao prvoplasirani, pioniri će se u polufinalu baraža sastati sa drugoplasiranim iz grupe Jug, niškim Realom. U prvoj utakmici gostuju u Nišu, a revanš je sledeće srede u Kruševcu. Drugi polufinalni par je Radnički (Niš) – Jagodina. I u finalu se igraju dve utakmice, a pobednik će nastupiti na završnom turniru za prvaka Srbije!

 

 

 

 

 

 

 

 

P