PODRŠKA STRUČNOM ŠTABU I EKIPI

Naiđe dan kad ti ništa ne polazi od ruke (noge), kad se sve planirano okrene naopačke i padneš. Ali, bez obzira na to koliko boli, vera nalaže da ustaneš i kreneš dalje, još jače, snažnije, motivisanije, jer pošten rad i trud uvek budu nagrađeni.

Očekivali smo pobedu protiv Javora, ali izgubili. Ni prvi, ni poslednji poraz. Ni razlog za bilo kakav potres…

Posle utakmice šef struke Dušan Đorđević je mogao samo da konstatuje da nema objašnjenje za neke greške i na konferenciji za novinare otkrio da je razgovarao sa igračima i rekao im da je, ukoliko je problem u njemu, spreman da isto veče spakuje kofere. I da prihvata krivicu na sebe, najavljujući razgovor sa klupskim čelnicima. Momci su bili jednoglasni da je – krivica do njih.

Baš kako dolikuje velikom klubu, jednoglasni su i ljudi koji danas vode Napredak: stručni štab na čelu sa Dušanom Đorđevićem i ekipa imaju punu podršku! I time se stavlja tačka na utakmicu sa Javorom.

Idemo dalje, uvereni da vreme radi za nas, da će ubrzo novi igrači, koji su se kasnije priključili, a šef stručnog štaba je insistirao na njihovom dolasku, jer zna koliko vrede, nadoknaditi propušteno u pripremnom periodu i u potpunosti se uklopiti u ekipu. I da će trener Đorđević sklopiti željeni mozaik. Ubeđeni da će Napredak da krene – napred!

P