PODELA BODOVA SA SPARTAKOM

Počelo je na najbolji mogući način, već u drugom minutu kapitulirao je golman Spartaka Dubljanić: prekid je izveo Krstić, uspešno pronašao u kaznenom prostoru Šarića, usledila je asistencija za Đekovića i – mat! Očekivalo se da je to uvod u treću uzastopnu pobedu, međutim, predaja nije bila opcija za goste iz Subotice. Krenuli su u ofanzivu, bili u nekoliko navrata u situaciji da anuliraju minus, međutim, izostao je završni udarac.

Na suprotnoj strani zatresla se mreža Spartaka u 33. minutu, ali gol je opravdano poništen, pošto mu je prethodila ofsajd situacija. Moglo je u finišu prvog poluvremena da bude 2:0. Kada je, posle Šarićevog udarca, Dubljanić već bio savladan, stigao je gol da spreči Dunđerski…

Još jednom je Šarić bio u prilici da se upiše u listu strelaca. Igrao se 47. minut, kada ga je lepo poslužio Jovanović, ali trenutak oklevanja bio je dovoljan da se Spartakova odbrana organizuje i otkloni opasnost. Na suprotnoj strani, pet minuta kasnije Tošeski je imao šansu i – promašio.

Izjednačenje je usledilo u 69. minutu. U pokušaju da osujeti Stanića, nagazio ga je Đeković, a sudija Ivković mu dodelio žuti karton i pokazao na penal, koji je Bjelović pretvorio u izjednačenje. Do kraja, Ado je bio u prilici da dovede goste u vođstvo, pokušali su potom Rosnup, Čečarić i Ljubomirac da obezbede pobedu, ali promene rezultata nije bilo.

 

 

 

 

 

 

P