POČELE PRIPREME, KOMPLETIRANJE EKIPE TEK SLEDI

Odmor je završen, okupili su se danas naši fudbaleri. Na prozivci su se pojavilo 20 igrača, uključujući novajlije Krstića i Jovića i sedmoricu omladinaca. Đeković i Prijović su trenutno na pripremama mlade reprezentacije. Na probu su stigla trojica mlađih fudbalera…

Pozdravio ih je prvo direktor kluba Vladimir Arsić:

-Želim vam pre svega dobro zdravlje, da vas povrede zaobiđu i uspešne pripreme i predstojeću sezonu.

Igračima se potom obratio i sportski direktor Mladen Dodić:

-Mnoge od vas već poznajem sa terena i to će nam svakako olakšati komunikaciju. Očekujem da ekipu krasi zajedništvo, da svi budete u funkciji tima i kroz dobrobit i interes kluba ostvarite i lične ambicije. Prelazni rok je dugačak, doći će još igrača, a sve sa ciljem da oformimo respektabilan sastav, koji će igrati u plej – ofu.

Kratak je bio i šef stručnog štaba Dragan Perišić, kome će u novoj sezoni pomagati Nikola Stojanović – prvi asistent, Stefan Carević – analitičar, Aleksandar Ilić – kondicioni trener i Aleksandar Božović – trener golmana:

-Krećemo sa treninzima lakšeg intenziteta, da bi od ponedeljka pojačali rad. Bili smo u minulom prvenstvu deveti, sada je cilj da budemo uspešniji. Ovde je danas i dosta mladih igrača i svi će imati istu šansu, jer ne delim igrače po godinama, bitan je jedino učinak na terenu. A, sad idemo da radimo.

Na prozivci su se pojavili: Nikola Petrić, Vladimir Savić, Stefan Jovanović, Nikola Vukajlović, Ognjen Mršić, Marko Putinčanin, Filip Krstić, Filip Jović, Uroš Ljubomirac, Marko Bojović, Nebojša Bastajić, Đorđe Jovanović, Uroš Rašković, Luka Laban, Veljko Pajović, Nikola Marinković, Strahinja Ristić, Đorđe Kotlajić, Branko Milosavljević i Bogdan Stojanović.

Pre odlaska u Sloveniju, a drugi deo priprema će biri obavljen u Moravskim Toplicama od 1. do 13. jula, biće odigrane i dve prijateljske utakmice: 24. juna sa Radničkim 1923 u Kragujevcu i 29. juna sa Dubočicom u Leskovcu.

 

 

 

 

 

 

 

P