POBEDA IMPERATIV

Posle utakmica naše reprezentacije, koje su uslovile pauzu u šampionatu, nastavlja se borba za bodove na srpskim terenima. Pod Bagdalu stiže Radnik iz Surduluce…

-Dolazi nam u goste ekipa koja još uvek ne zna za poraz na gostovanjima. Na prethodna tri je upisala dve pobede i remi. Igraju Surduličani vrlo čvrsto i organizovano u odbrani i očekujem tešku utakmicu, ali pobeda je imperativ – jasan je šef struke Milan Đuričić.

Osim već duže vreme odsutnih, Mrkića, Pantića, koji je operisan i Milovanovića, svi su spremni, a u protokolu će se naći i poslednje pojačanje Petar Đuričković, koji je i zvanično promovisan.

-Moja želja je bila Napredak, jer sam sa trenerom Đuričićem sarađivao u niškom Radničkom, a ovde je i dosta prijatelja, sa kojima sam zajedno igrao u više klubova i očekujem da ću se brzo i lako uklopiti. Što se tiče sutrašnje utakmice, protivnik je agresivan i vrlo nezgodan, ali naš cilj je jasan, da se pobedonosna serija na domaćem terenu nastavi – istakao je Đuričković.

Protiv Radnika, Napredak će zaigrati u novim dresovima, čiji je izgled prethodnih dana promovisan na društvenim mrežama, a u ovoj sezoni na opremi ćemo nositi i ime novog sponzora MTS – a.

P