POBEDA IMPERATIV

Posle dvonedeljne pauze ponovo kreće borba za bodove, sutra od 19 časova dočekujemo kragujevački Radnički 1923. Imajući i vidu položaj na tabeli, pobeda se nameće kao imeprativ, a posle mini – priprema na Zlatiboru ekipa je spremna da osvoji tri boda uverava šef stručnog štaba Dragan Perišić:

-Pripreme na Zlatiboru su bile pun pogodak, jer bilo nam je potrebno da se izolujemo i posvetimo svemu neophodnom, kako bi sutra bili na visokom nivou. U procesu smo stvaranja novih automatizama u toku igre i iskoristili smo odlazak na pripreme da uklopimo sve igrače u sistem, jer duel sa Kragujevčanima nam je mnogo bitan. Spremni smo, znamo šta treba da uradimo, znamo šta nam je cilj  i sigurno je da ćemo dati sve od sebe, odigrati maksimalno agresivno i motivisano kako bi osvojili tri boda. Inače, Radnički 1923 je promenio trenera, ispratili smo kakve je novine uneo u prethodne dve utakmice.

U kombinacji za sutrašnju utakmicu nije samo Sadiković, koji se povredio na Zlatiboru, a kapiten Uroš Ljubomirac uverava da će, bez obzira ko istrči na teren, ekipa biti spremna da ispuni očekivanja:

-Svesni smo u kakvoj smo situaciji, dobro smo se spremali u prethodne dve nedelje. Čeka nas duel sa kvalitetnim rivalom, ali fokus je prvenstveno na nama. Znamo šta nam je činiti, nadam se dobroj partiji, a najvažnije je da osvojimo tri boda, koja će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P