PLEJ -OF OBEZBEĐEN I PRE UTAKMICE, REMI NA KROVU TC STADION

Nametnuli su naši momci od početka ritam koji su želeli, imali veći posed lopte, zapretio je u uvodu Zličić, ali nije bilo gola do 31. minuta. Marjanović je idealno poslao loptu na drugu stativu, dočekao je Bastajić i glavom poslao u mrežu. Izbacio je instiktivno golman Gordić, ponovo prihvatio Bastajić, signalizirajući da je lopta bila u golu. Oglasili su se iz VAR sobe i potvrdili pogodak. Pokušali su domaći ekspresno da stignu do izjednačenja, pretili u nekoliko navrata, ali golman Savić je bio nesavladiv i na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću naše ekipe.

Na isteku sata igre stigla je lopta do prvog strelca IMT – a Miloša Lukovića, odapeo je snažno, a pošto je uzdrmala prečku lopta se odbila u gol, pa vratila u posed golmana Savića. Usledila je nova intervencija iz VAR sobe i na semaforu je zasvetlelo 1:1. Bilo je do kraja prilika na obe strane, ali ne i promene rezultata.

U sledećem kolu (nedelja – 16:30 časova) dočekujemo Radnik, a potom, što je bilo poznato i pre utakmice sa IMT – om, pošto je Novi Pazar poražen od Partizana, igraćemo u plej – ofu, u društvu najboljih!

 

 

 

 

 

P