PLAN ISPUNJEN

Po treći put u ovoj sezoni smo pobedili Spartak. Posle dva trijumfa u Subotici, od kojih je jedan bio u Kupu Srbije, revanširali smo se „plavim golubovima“ za nedavni prvenstveni remi pod Bagdalom. Danas – pobeda od 1:0, najslađi „minimalac“. Plan je na startu plej – auta ispunjen, jer ovaj trijumf je veliki korak ka opstanku u eliti.

Presudio je mladi reprezentativac Vladimir Prijović u 17. minutu: Putinčanin je centrirao sa desne strane, lopta je na kraju stigla na suprotnu stranu, usledio je silovit udarac „levicom“ i lopta se od stative odbila u mrežu!

Imali su potom šanse Čečarić i Šarić do kraja prvog dela utakmice, ali promene rezultata nije bilo. Na startu drugog poluvremena Subotičani su bili konkretniji. U dva navrata opasno je pretio Hrstić, ali prvo ga je odličnom intervencijom osujetio golman Petrić, a potom izblokirao Prijović. Uzvratili su naši momci, ali ostale su neiskorišćene i šanse Šarića i Bastajića u dva navrata. Mreže su do kraja mirovale, a Napredak je dopisao tri velika boda na svoj konto.

 

 

 

 

 

P