PIONIRI NA VIDOVDANSKOM SAJMU SPORTA

Juče je održan Vidovdanski sajam sporta uz učešće 30 kruševačkih klubova, a naš Klub predstavljali su pioniri, prvaci Regiona Istočne Srbije i jedna od četiri najbolje ekipe u državi!

Posle defilea od centra grada do Bagdale sportiste, trenere i sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Ivan Manojlović:

-Kada govorimo da je Kruševac procvetao, često se kaže da je procvetao privredno, infrastrukturno, ali ako ne najbolji, onda je ovo jedan od najboljih pokazatelja kako Kruševac zaista može da procveta. Kada vidim ove male pupoljke, koji su već poneli silne nagrade i priznanja, kako na regionalnim, tako i na međunarodnim takmičenjima, pa zatim i one koji su ostvarili izuzetno zapažene rezultate u starijim kategorijama u svim oblastima sporta, onda svakako možemo da kažemo da naš Grad zaista cveta i da je ovo jedna prelepa slika, koja može svima da nam služi za ponos. Ovo je ništa drugo nego još samo jedna obaveza da Grad Kruševac i Gradska uprava dodatno ulože napore, kako bi buduće generacije mogle da prate ove stope i idu koracima starijih. Imamo izuzetno vredne trenere i ovom prilikom želim i njima da se zahvalim, kao i roditeljima, koji podržavaju svoju decu.

Ispred Sportskog saveza Grada Kruševca, organizatora ovog Sajma, tehnički sekretar Aleksandar Nikolić, najavljujući deo manifestacije u kojem su mladi sportisti demonstrirali sportska umeća, nije propustio da istakne zasluge Trayal korporacije:

-U ovoj godini Trayal korporacija pomaže kruševačkom sportu donacijom od milion evra! Zahvaljujući ovoj velikoj podršci naši klubovi imaće priliku da beleže još bolje rezultate, izađu i na međunarodnu scenu, a nadamo se i da prošire bazu i uključe u svoje redove nove članove. Zato, veliko hvala Trayal korporaciji!

Usledila je svojevrsna revija brojnih sportova, uz poziv mladih sportista okupljenim mališanima i njihovim roditeljima da se uključe i odaberu sport, kao zdrav način života, kao priliku da steknu nove prijatelje, možda i postanu neki novi asovi…

 

 

 

 

 

 

 

P