PERIŠIĆ I U NOVOJ SEZONI ŠEF STRUKE

Očekivano, jer uspeo je da preporodi ekipu i dovede je do mirne luke u finišu minulog prvenstva, Dragan Perišić će biti šef stručnog štaba i u predstojećem šampionatu. Uz njega ostaju prvi saradnici Nikola Stojanović i Stefan Carević, a narednih dana stručni štab će biti kompletiran.

Imajući u vidu da je velikom broju igrača istekao ugovor, pojedinci poput Krstića, koji karijeru nastavlja na Malti, su već pronašli nove angažmane, drugi čekaju, neophodna su nam pojačanja…

-Jasno je da je svakom igraču danas prioritet inostranstvo i što se tiče svih kojima su ugovori istekli, ja samo mogu da kažem da sam bio prezadovoljan njima, da im se zahvalim što su na najbolji način prezentovali klub i da im poželim sve najbolje u nastavku karijere. Naravno, voleo bih, ukoliko bude mogućnosti, da se sa pojedincima saradnja i nastavi. Očigledno, treba pod hitno da popunimo upražnjena mesta. Svi znamo kakav nam profil igrača treba, s obzirom da smo postavili sistem igre i da mogu odmah da uđu u prvi tim. To je najkompleksniji deo, jer tražimo, ne samo dobre igrače, već i prave ličnosti. Za sada je stigao Filip Krstić, dokazao se na prvoligaškoj sceni, imaće sada priliku i na superligaškoj sceni. U kontaktu smo sa nekoliko igrača i vrlo brzo očekujemo i odgovore, a na probu će doći i nekoliko mladih igrača – ističe šef struke Dragan Perišić.

Pripreme počinju 15. juna. Dogovorene su i prve kontrolne utakmice: 24. juna ćemo se sastati sa kragujevačkim Radničkim, a 29. sa novim prvoligašem Dubočicom. Drugi deo priprema će biti obavljen u Moravskim Toplicama, od 1. do 13. jula, ugovorene su i dve utakmice u Sloveniji, sa rumunskim Petrolulom i mađarskim Debrecinom, a traže se još dva protivnika.

 

 

 

 

 

 

P