ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KLUBA

U klupskom Medija centru održana je redovna godišnja sednica Skupštine FK Napredak, na kojoj je usvojen Izveštaj o radu Kluba u prethodnih godinu dana, kao i redovni finansijski izveštaj za 2023. Predsedavao je predsednik Skupštine Dušan Pešić.

Članovima Skupštine dostavljeni su detaljni i iscrpni izveštaji sportskog direktora Mladena Dodića, sekretara Stručnog štaba Zorana Ristića, oficira za organizaciju utakmica Milana Jevtića, Medicinske službe, PR i Marketing službe, finansijske direktorke Tatjane Malinić, a izveštaj o radu kompletne Radne zajednice, uključujući izveštaj o investicijama na i oko stadiona prezentovala je generalni sekretar Valentina Vasić.

Na kraju, prisutnima se obratio predsednik Kluba Miloš Nenezić:

-Sve učinjeno u prethodnom periodu rezultat je timskog rada, jer konačno su svi zaposleni počeli da dišu jednim plućima. Još uvek, međutim, nismo postigli ništa značajno,ali na dobrom smo putu. Što se takmičarskih rezultata tiče, pred vratima smo plej – ofa, ali neće biti katastrofa ni ako završimo u plej – autu, jer opstanak neće biti ugrožen pošto imamo dobru bodovnu zalihu. Ako uđemo u plej – of, postoji i opcija da se borimo za izlazak u Evropu, mada neće sve zavisiti od nas .

Govorio je prvi čovek Kluba Miloš Nenezić i o daljem unapređenju rada Omladinske škole, završetku radova u podtribinskom prostoru, izgradnji novih smeštajnih kapaciteta za igrače, zaključujući da su vapaji da se u život i rad FK Napredak uključe sve gradske i privredne strukture, konačno urodili plodom, pa je sve više onih koji su spremni da podrže Klub, kao jedan od najznačajnijih kruševačkih brendova.

 

 

P