OD SUTRA NA ZLATIBORU

Zbog obaveza reprezentativnih selekcija u toku je pauza u domaćem šampionatu, koji se nastavlja 21. oktobra. Sa namerom da se što bolje pripremi za predstojeće prvenstvene borbe, a sledeći rival je kragujevački Radnički 1923, u Kruševcu, naša ekipa sutra putuje na mini – pripreme na Zlatibor.

Povratak je planiran za nedelju, ali i uslovljen sutrašnjim žrebom za šesnaestinu finala Kupa Srbije. Napredak je u povlašćenoj grupi sa ekipama koje su prošle sezone nastupale u Super ligi Srbije. Tu su, pored nas: Crvena zvezda, TSC, Čukarički, Partizan, Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac, Radnički (Kragujevac), Spartak, Javor, Kolubara, Mladost (L), Radnički (Niš), Radnik, Mladost (NS).

Grupu nepovlašćenih timova čine: IMT, Železničar (Pančevo), Grafičar, Inđija, Radnički (Sremska Mitrovica), Jedinstvo (Ub), Novi Sad, Radnički (Novi Beograd), Sloboda (Užice), Vršac, Mačva, Metalac, Trajal, Smederevo, BASK (Beograd) i Dinamo (Pančevo).

Utakmice šesnaestine finala na programu su 1. novembra, ali mi ćemo igrati najverovatnije sledeće srede, 18. oktobra, pošto 1. novembra dočekujemo Čukarički u zaostaloj utakmici osmog kola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P