NEOPHODAN JE DRASTIČNO BOLJI PRISTUP PREMA OBAVEZAMA

U 15. kolu šampionata sutra (16 časova) gostujemo Radniku u Surdulici. Predstojeći duel bio je tema današnje konferencije za medije…

-Ostao je gorak ukus nakon prošle utakmice i želimo to da izbacimo iz glave, ali je negde u malom mozgu. Niko ne beži od odgovornosti za tu utakmicu. Podjednako smo svi odgovorni, ja kao prvi, kao šef stručnog štaba, bez obzira što sam došao u Kruševac tri – četiri dana pred utakmicu. Prvi sam odgovoran, zajedno sa igračima. I neću da ulazim u neke alibi priče da su nam falili neki igrači, da smo za sedam dana odigrali tri utakmice. Ostaje nam da se u Surdulici prikažemo u puno boljem svetlu, da prikažemo bolju ideju, puno bolji pristup i odnos, puno bolju energiju nego što je to bilo ovde. Znamo da idemo ekipi koja je promenila stil i način igre u poslednje vreme. Mislim da su promenili i formaciju i igraju puno brže i agresivnije i neće biti ni malo lako. Imamo informaciju da je u Surdulici u poslednja dva dana padala kiša, pa je teren u užasnom stanju, ali kako nama, tako i njima. Što se tiče zdravstvenog biltena, juče su sa nama trenirali Stefan Jovanović i Đeković, a videćemo danas u kakvom su stanju. U svakom slučaju, nadam se povoljnom rezultatu – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Defanzivac Ognjen Mršić bio je vrlo kratak, ali i jasan:

-U vrlo teškom smo stanju i mi, kao igrači, najbolje da počnemo da pričamo na terenu i da se vratimo tamo gde pripadamo, a to je zona plej – ofa!

Interesovalo je novinare da od šefa Gaćinovića čuju nešto više o najavljenim radikalnim odlukama…

-Zna se kakav roster imamo, mi ne možemo da kažemo ova grupa od deset igrača neće igrati, igraće drugih deset. Naravno, biće nekih promena u timu, a ono što drastično moramo da menjamo je pristup i odnos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P