BASTAJIĆ SE OPORAVLJA POSLE OPERACIJE

Posle teške povrede, preloma ruke, na utakmici u Ivanjici Nebojša Bastajić je morao na operaciju. Uz maksimalno angažovanje naše medicinske službe, rukovodstva Kluba na čelu sa predsednikom Milošem Nenezićem i doktora Dušana Šokorca, direktora Specijalne bolnice Ribarska Banja, sve je organizovano u najkraćem mogućem roku i Bastajić je već treći dan posle povrede operisan.

-Intervencija je urađena u Univerzitetsko kliničkom centru Srbija u Beogradu, a operisao me je izuzetan stručnjak, doktor Tomislav Palibrk. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu, dobro sam, nemam bolove, a u ponedeljak idem na kontrolu. Očekujem da će mi biti skinut gips i konci i da potom mogu na rehabilitaciju u Ribarsku Banju – ispričao nam je danas Nebojša Bastajić, koji se oporavlja i odmara u krugu porodice.

„Prinudni odmor“ mu teško pada, ali trudi se da pozitivno razmišlja…

-Ovo mi je prva teška povreda u karijeri i najduže odsustvo, ali kako kažu – ono što te ne ubije, to te ojača. Nisam skroz pasivan, radim vežbe za noge, kako bi mogao, kada dobijem dozvolu, da se što pre u potpunosti uključim u trenažni proces. Teško mi je što ne mogu da pomognem saigračima, jer znam da sam potreban. Ostaje mi samo da se nadam da ćemo iz finiša sezone izvući maksimum, a na proleće, što nam je već običaj, biti daleko bolji – zaključio je Bastajić raspitujući se za sve u Klubu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P