NASTAVAK USPEŠNOG NIZA

Osokoljeni dobrom serijom Čarapani najavljuju nastavak uspšenog niza i pobedu i protiv Proletera, koji u subotu stiže pod Bagdalu.

-Raspoloženje u ekipi je više nego dobro, računamo da nam je potrebno još devet bodova za opstanak, mada je po nekim kalkulacijama i sedam dovoljno, a do kraja smo tri puta domaćini. Očekujem od tima da bude odgovoran, kao i do sada, upiše nova tri boda, jer bio bi to veliki korak ka opstanku. Proleter je u evidentnoj krizi rezultata, izgleda da su računali da su se obezbedili, pa maltene celog proleća igraju sa mladim timom. Sada im se malo otelo to igranje sa decom, izgubili su u prethodnom kolu kod kuće od Mladosti i verujem da će nama na megdan izaći sa svim raspoloživim snagama, jer mogli bi se naći u opasnoj zoni po pitanju opstanka, što im verovatno nije bilo ni na kraj pameti pred početak drugog dela šampionata – ističe strateg kruševačkog superligaša Milan Đuričić.

Iskusni vezista Marko Tomić uverava da su igrači maksimalno spremni za predstojeći izazov:

-Očekuje nas jako teška utakmica, protiv rivala koji u svojim redovima ima mnogo talentovanih igrača, ali u poslednje vreme igra sa puno oscilacija. Svesni smo značaja megdana sa Novosađanima i spremni. Pobeda bi nas verovatno podigla iznad “crvene linije”, ali i obezbedila da se u miru pripremamo za naredno gostovanje i rasterećeniji uđemo u finiš prvenstva.

Osim povređenog Saše Marjanovića, svi su spremni za subotnji meč…

-Luka Milunović se oporavio, ali nismo još odlučili hoće li biti u startnoj postavi, ili eventualno ući sa klupe. Izuzimajući Marjanovića, ostali su zdravi i na raspolaganju – zaključio je trener Đuričić.

P