Napredak pripreme nastavlja u Antaliji-predstavljena prva pojačanja

Ivan Stefanović šef stručnog štaba Napretka rekao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, i da je prvi ciklus završen:

” Igrači su odlično radili, i vrlo sam zadovoljan njihovim angažovanjem. U subotu krećemo za Antaliju gde nastavljamo rad,uigravamo tim na svim linijama. U Antaliji ćemo biti dve nedelje i za to vreme odigraćemo četiri prijateljske utakmice, sa jakim protivnicima:

21.01. FK Zira, Azerbejdžan, 24.01. Botev Bugarska, 28.01. LSK Lodž Poljska i 31.01. Tom Tomsk Rusija.”

Predstavljena su i prva pojačanja: Milan Vušurović, Miloš Mijić i Dušan Stević:

”Hteo bih da se zahvalim Napretku na pozivu, Šefu i članovima uprave jer su me svi sjajno prihvatili. Na meni je da opravdam ukazano poverenje” rekao je ofanzivni vezista Miloš Mijić koji je došao iz podgoričke Budućnosti.

Dušan Stević, bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Rabotničkog i Rada igra na poziciji desnog beka:

”Došao sam u dobar i stabilan klub i nisam se uopšte dvoumio. Nadam se da ću opravdati poverenje struke i ljudi i klubu i nadam se da ćemo izboriti plasman u plej of i gornji deo tabele, a na meni je da se dokažem i pokažem svoje kvalitete”.

Od prvog dana priprema Milan Vušurović vredno radi sa ekipom:

”Ja sam prvi put u Superligi Srbije, tako da je ovo za mene novo iskustvo. Ovo je zdrava sredina i dobar klub. Nadam se da će pripreme u Antaliji proteći u najboljem redu, da izborimo plej of i to nam je svima zajednički cilj”.

Na spisku putnika za Antaliju su: Andrijanić, Jordanov, Aksentijević, Stević, Spremo, Ćuković, Milovanović, Obradović, Pajović, Rašković, Eskić, Đorić, Vušurović, Gavrić, Markoski, Baha, Ožegović, Bjeloš, Deljanin, Obradović Nikola, Mitić, Desančić, Ilić, Babić i Džinović.

Stručni štab čine: Miladinović, Stefanović, Babić, Janković, Perić, Miletić, Tomić i Miladinović.

P