NAMA JE SVEJEDNO KAD SE IGRA

U sredu gostujemo Partizanu, koji traži podršku navijača i širom otvara kapije stadiona, pa je, s obzirom da je u pitanju radni dan termin utakmice, na zahtev domaćina, pomeren za 25 minuta, početak je u 16:55. Nama je svejedno kad se igra, a naši momci će, bez sumnje, dati sve od sebe da se još jednom ovog proleća predstave u najboljem izdanju. Već u nedelju, od 20 časova, čeka nas mnogo važnija utakmica „srpski El Klasiko“, pod Bagdalu stiže niški Radnički. Duel sa gostima sa Čaira, uz komšijski prestiž biće prava prilika da pokažem da nam je mesto u gornjem delu tabele.

Predstoji potom dvonedeljna pauza u borbi za bodove, zbog obaveza reprezentacije, a onda sledi gostovanje kod drugog Radničkog, kragujevačkog, koji je ovog proleća pravi hit, jedini klub sa maksimalnih pet pobeda. Do kraja preliminarne faze šampionata ostaju potom još tri utakmice, dueli sa ekipama sa začelja, sa Javorom i Radnikom kod kuće i sa IMT – om u Beogradu.

Prošle godine, za plasman u plej – of bilo je potrebno 37 bodova. Ove, biće neophodno više, jer već sada Vojvodina i Novi Pazar, koji dele sedmo i osmo mesto imaju po 34.  Jedno je sigurno, biće neizvestan i zanimljiv finiš pre podele tabele…

 

 

P