NAJLEPŠA UVERTITA U DUEL SA NOVIM PAZAROM

Pobeda na krovu TC Stadion je višestruko značajna, srušena je negativna tradicija i napravljen najbolji mogući uvod u nedeljni okršaj sa Novim Pazarom.

-Bez obzira na sve probleme koji su nas snašli, dobro smo pripremili utakmicu sa Voždovcem. Razmatrali smo 48 varijanti oko sastava tima posle povrede Đekovića. Umesto Stefana Jovanovića, koji je morao da pauzira zbog parnih kartona, došli smo do zaključka da je Stevanović najbolja opcija. Sa njim smo dobili na visini i čvrstini. Bili smo, doduše malo defanzivniji sa te strane, ali smo bili ubojitiji po centrali i iz drugog plana, kao i sa drugog boka. Dobro smo pripremili utakmicu, umeli smo da se odupremo mladom i poletnom domaćinu, ali i znali da ga kaznimo. Igrači su ispoštovali sve zahteve, bili maksimalno disciplinovani i zaslužili pobedu i slobodan dan – naglasio je po završetku utakmice šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Senku na pobedu bacila je nova povreda…

-U jednom duelu sa Flemingsom osetio sam bol u šaci, ali i pomislio – trenutno je. Bol se, međutim, pojačavao, u poluvremenu mi je ruka bandažirana i dobio sam lek. Izdržao sam do kraja utakmice i vredelo je, jer bila je ovo izuzetno značajna pobeda. Snimio sam ruku po povratku u Kruševac i ispostavilo se da je jedna kost u šaci slomljena. Ruka mi je trenutno u gipsu, ali nadam se da ću dobiti odgovarajuću longetu i da ću moći da treniram i igram, da pomognem ekipi. Nadam se i da će u nedelju biti konačno više navijača na tribinama, jer ukoliko pobedimo Novi Pazar, koji je na petoj poziciji, prilazimo im na samo dva boda zaostatka. Zato je i podrška sa tribina izuzetno važna – apeluje na navijače pouzdani defanzivac Jovan Marinković.

 

P