NA KRAJU, JOŠ JEDAN PORAZ

U poslednjoj proveri na pripremama u Turskoj, protiv Torpeda iz Gruzije, doživeli smo drugi poraz. Pošto je samo dan ranije igrana utakmica sa Baltikom, na megdan Torpedu izašao je kombinovani sastav, bez većine standardnih prvotimaca.

Poveli su momci u zelenim dresovima na samom startu, preko Mečedlizea i bio je to jedini pogodak u prvom poluvremenu. U drugom je viđeno čak četiri, a još tri lopte su završile u našoj mreži. U 53. minutu Arabidža je efektno sa 18 metara savladao Savića, a tračak nade da se može do preokreta doneo je Kočić, samo tri minuta kasnije, sa bele tačke. Prethodno je nadomak gola nepropisno zaustavljen Džugurdić.

Generalno, gruzijski predstavnik se pokazao u mnogo boljem izdanju i zasluženo u finišu stigao do ubedljive pobede. Još jednom je Arabidža postigao fantastičan gol, u 81. minutu iz slobodnog udarca, da bi trijumf „potpisao“ sa penala Šulava u poslednjim trenucima utakmice.

Protiv Torpeda Napredak je izašao na teren u sledećem sastavu: Savić, Todorović, Đeković, Kojčić, Projić, Milovanović, Krstić, Đ.Jovanović, Ivanić, Mladenović, Džugurdić. Igrali su još Kočić, Nikolić, Pavlović i Stevanović.

Ekipa su sutra vraća u Kruševac, a od utorka počinju završne pripreme za prolećnu premijeru i gostovanje Vojvodini.

 

 

P