NA ČAIR PO BOD(OVE)

U komšijskom derbiju, koji se igra u okviru 11. kola šampionata, sutra od 18 časova, gostujemo Radničkom u Nišu. Izvesno je da u ekipi neće biti kapitena Nemanje Đekovića, koji je protiv Partizana dobio četvrti žuti karton, ostali su u konkurenciji. Spremni i raspoloženi da se na Čairu na najbolji način suprotstave domaćinu.

-Protiv Partizana nismo bili na adekvatnom nivou i očekujem pozitivnu reakciju svojih igrača. Komšijski derbi je uvek sam po sebi izazov, ovom prilikom još značajniji zbog stanja na tabeli. Analizirali smo domaćina, koji poseduje veliki indivdualni kvalitet, radili na mnogim segmentima kako bi odigrali što bolje i iz Niša se vratili sa bodom, ili sva tri. U obavezi smo da to učinimo i krenemo uzlaznom putanjom na tabeli – jasan je šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Osvajanje bodova najavljuje i golman Vladimir Savić, protiv Partizana, bez obzira na dva primljena gola – odličan:

-Najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. U analizama nam je predočeno sve što valja činiti na terenu, nadam se da ćemo ispraviti greške koje smo do sada pravili i na Čairu biti na pravom nivou. Krajnje je vreme da popravimo bodovni saldo i ubeđen sam da ćemo u Nišu biti na visini zadatka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P