MALEROZNI KUNIĆ OPERISAN

Zdravstevni bilten je do sada bio dobar, međutim, na jednom od prethodnih treninga napadaču Petru Kuniću je slomljen nos. Odmah je operisan u Turskoj i dobro se oseća.

-Trebalo bi za desetak dana da se vrati na teren, počne da trenira. Dešava se, eto, i ovako nešto u žaru borbe na treningu. Na sreću, nemamo drugih problema sa povredama, ostali su zdravi – javlja iz Antalije šef struke Ivan Stefanović.

Zbog povrede iskusnog napadača dali su se Čarapani u potragu za novim vođom navale…

-Tražimo proverenog golgetera, a koliko igrački, toliko su bitni i ljudski kvaliteti, jer želimo da sačuvamo odličnu atmosferu u ekipi – jasan je trener Stefanović.

Prelazni rok traje do 11. februara, hoće li na zimskoj pijaci, koja je uvek siromašnija nego u letnjem prelaznom roku, potraga za napadačem željenog kalibra biti uspešna, ostaje da se vidi.

Učinkom u dosadašnjem delu pripremnog perioda šef struke Ivana Stefanović je uglavnom zadovoljan. Ne u potpunosti, kada je u pitanju utakmica sa Dinamom iz Tbilisija. Iako su sa najuspešnijim klubom Gruzije, višestrukim šampionom, odigrali nerešeno – 1:1, imao je dosta toga da kaže igračima:

-Nije u pitanju rezultat, protiv tako ozbiljnog protivnika, koji je igrao u najjačem sastavu, dok smo mi dosta menjali, remi je svakako rezultat za poštovanje, ali bilo je dosta grešaka. Imali smo analizu, ukazali na sve što nije bilo dobro, a i sami igrači su se uključili u diskusiju i očekujem pozitivne efekte tog sastanka – naglašava Ivan Stefanović.

Već sutra na programu je novi test, a rival je ruska Baltika. Za subotu je planirana generalna proba za nastavak šampionata, a sastajemo se sa Torpedom iz Gruzije.

 

 

P