KRENULO JE – DRUGA UZASTOPNA POBEDA!

Otvorili su Čarapani utakmicu na najbolji mogući način, golom već u 14. minutu. Posle dobrog napada Stoiljković je centrirao sa leve strane, a u petercu Voždovca oboren je Milan Bojović. Nije bilo dileme za sudiju Simovića, upro je prstom na belu tačku, a odgovornost je preuzeo naš novi napadač, „kralj strelaca Super lige“ i rutinski „poentirao“ za 1:0! Na 2:0 podigao je Stoiljković, asistent kod prvog gola, u 24. minutu: Đorđe Jovanović je stavio golmana Katića na ozbiljno iskušenje, dobro je intervenisao čuvar mreže Zmajeva, ali nemoćan je bio pošto se lopta odbila do Stoiljkovića.

Imali su gosti sjajnu šansu da stignu do prvog pogotka u 42. minutu, izašao je sam pred Savića napadač Voždovca Jočić, ali je naš golman fantastičnom intervencijom uspeo da sačuva svoju mrežu. Na suprotnoj strani, u 43. i 44. minutu prednost je pokušao da uveća tandem Jovanovića, prvo je Stefan snažno šutirao, ali je izblokiran, a posle kornera pravi projektil uputio je Đorđe, tik pored gola.

U nastavku, više od igre imali su Beograđani, krenuli od početka drugog poluvremena u ofanzivu i u 64. minutu uspeli da prepolove „minus“. Jočić je fauliran, samo što je ušao u kazneni prostor, a sudija Simović je još jednom pokazao na belu tačku, sada u korist gostiju. Burmaz je bio siguran izvođač i postavio konačnih – 1:2.

Bilo je do kraja prilika pred oba gola, ali rezultat se više nije menjao i sva tri boda su ostala pod Bagdalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P