KREĆE PLEJ – OF, AFIRMACIJA MLADIH IGRAČA PRIMARNA

Po treći put je Ivan Stefanović seo na klupu prvog tima, odradio sa saradnicima i drugi trening, uveliko pripremajući taktiku za prvo kolo plej – ofa i gostovanje kod Mladosti u Lučanima.

-Zahvalio bih se na ukazanom poverenju. Ja u suštini nisam ni odlazio iz Kluba, tu sam već 20 godina, samo u zavisnosti od posla koji obavljam. Dobra je stvar da smo izborili plej – of na vreme, da možemo da uđemo u ovih sedam utakmica rasterećeno, da nemamo imperativ rezultata. Ujedno, što je ideja svih nas u Klubu, unazad već određeni period, da pokušamo da afirmišemo što više mladih igrača iz našeg omladinskog pogona i da ih polako uvodimo u seniorski fudbal. Uprava Kluba je prepoznala da sam ja idealno rešenje za ovih sedam utakmica i pokušaću da opravdam to poverenje – istakao je Ivan Stefanović, godinama unazad, kako za sebe zna da kaže – Napretkov vojnik.

Predstoji gostovanje kod Mladosti, a ako neko poznaje Lučance, onda je to upravo Ivan Stefanović…

-Bio sam šest meseci šef stručnog štaba Mladosti, poznajem ekipu, sarađivao sam sa Neškom Milovanovićem, godinama sportskim direktorom. Mladost je jedna iskusna, kvalitetna ekipa, koja kroz to iskustvo forisira i određene mlade igrače i pokazalo se da im to dosta dobro ide, jer su u poslednje dve godine prodali trojicu mladih igrača. Čeka nas teška utakmica, činjenica da dobro poznajem domaćina će mi olakšati pripremu i pokušaćemo da napravimo što bolji rezultat. Što se tiče kadrovske situacije, ima manjih problema sa sitnijim povredama, ali sigurno je da će određenu minutažu dobiti neko od momaka iz naše omladinske škole – zaključio je trener Stefanović.

Na konferenciji za medije je govorio i vezista Filip Krstić:

-Ušli smo u plej – of, obezbedili mirnu luku i u narednih sedam utakmica ćemo se potruditi da odradimo najbolje što je moguće, kako i za nas, tako i za Klub. Znamo da su Lučanci ekipa koja je spoj mladosti i iskustva, ali idemo korak po korak, na nama je da sve što nam šef postavi, odradimo maksimalno.

 

 

 

 

 

P