KRALJ STRELACA SUPER LIGE U NAPRETKU

Napretkov napad pojačao iskusni i dokazani golgeter Milan Bojović i potpisao jednogodišnji ugovor.

U eliti srpskog fudbala odigrao je 266 utakmica, nastupao za Mladost iz Lučana, Vojvodinu, Čukarički, Jagodinu… Postigao je 100 golova i ubedljivo je prvi na listi golgetera Super lige.

Stiže iz uzbekistanskog Turona, a igrao je i u Kazahstanu, za Kajzar i Žetisu, branio boje grčkog AEL – a, izraelskog Bnei Sahnina. Iako se, otkako se vratio iz Uzbekistana, za njega interesovao veliki broj domaćih superligaša, Bojović je prihvatio poziv iz Kruševca.

-Napredak je klub sa tradicijom, ima izuzetno lep stadion, na kome sam uvek rado igrao. Poznajem ljude iz kluba, Dodić mi je bio trener u Jagodni, znam se i sa dosta igrača i dileme nije bilo – istakao je, po potpisivanju ugovora, novi vođa Napretkove navale Milan Bojović.

A, angažovanjem Bojovića potvrdili smo da se ne odričemo najviših ambicija…

-Znam da nije krenulo kako se očekivalo, ali ništa nije strašno, ni nenadoknadivo. Još uvek je početna faza prvenstva. Jedna pobeda sve menja. Verujem da je to bila ova u Subotici. Napredak ima dobar tim i siguran sam da će kvalitet ubrzo u potpunosti isplivati na površinu – optimista je Milan Bojović.

Sertifikat iz Uzbekistana je stigao, sve formalnosti su završene i Bojović je na raspolaganju stručnom štabu za utakmicu protiv Voždovca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P