KRAJ ŠAMPIONATA

Povreda Majdevca, koji je osetio bol u primicaču, bolest mladog Mihajlovića, uz već poduži spisak povređenih, uslovili su na megdan TSC – u izađemo poprilično desetkovani. Nije zbog toga očajavao trener Stefanović, pa je čim su se omladinci vratili iz Mrštana gde su igralu revanš utakmicu polufinala baraža sa Dubočicom, na put u Bačku Topolu poveo Gajića, Skočajića, Milenkovića i Miladinovića.

I da smo bili u punom sastavu, TSC bi bio favorit, ali ovom prilikom ti mladi fudbaleri, kojima tek predstoje superligaški okrišaji, dobili su priliku da zaigraju na velelpnoj TSC areni, protiv trećeplasiranog tima u Srbiji. Značajno iskustvo, bez obzira na poraz.

TSC je još jednom dokazao zašto je jedan od najboljih klubova u državi i dugogodišnji predstavnik Srbije na međunarodnoj sceni. Slavili su domaći sa 6:0. Mi još jednom ubedljivo izgubili, ali bilo je i ubedljivijih poraza i to u vreme kada smo imali mnogo jača imena u timu.

Tek, osmi smo kada se podvuče crta na ovaj šampionat, rezultat bolji nego u prethodnom, a prestrojavanje predstoji, jer želimo u sledećoj sezoni da budemo još uspešniji…

 

 

 

 

 

 

 

P