IZGUBILI UTAKMICU, DOBILI DVA BONUS IGRAČA

Kragujevčani su opravdali ulogu favorita i odneli iz Kruševca sva tri boda. Sve je rešeno u prvom poluvremenu, kada su gosti postigli tri gola. Prvi, iz prvog udarca u okvir Savićevog gola, a strelac je bio Zorić, već u 12. minutu. Na 2:0 podigao je Ristić sa bele tačke u 26. Sudija Stamenković je prvo dosudio slobodan udarac na ivici šesnaesterca, ali posle provere u VAR sobi, pokazao je na belu tačku. U finišu prvog poluvremena viđen je još jedan gol, a pogodio je Sahli – 0:3!

Imali su naši momci odličnu šansu u 39. minutu, posle kontranapada, ali Jović je, u želji da proigra Bastajića, poslao loptu van terena…

U nastavku hrabrija i ofanzivnija igra naše ekipe, ali nije bilo gola do 73. minuta, kada je Jovan Marinković posle kornera matirao Lekovića. U poslednjim trenucima utakmice, još jednom se zatresla našeg mreža, ponovo je strelac bio Ristić i Kragujevčani su zasluženo slavili.

Po završetku susreta, šef stručnog štaba Ivan Stefanović je izneo impresije:

-Izgubili smo utakmicu i tri boda, ali smo dobili dva bonus igrača, Nikolu Marinkovića i Pavla Mihajlovića, a imamo još momaka iz naše Škole, koji će do kraja sezone dobiti šansu, jer nastavićemo da rotiramo sastav!

 

 

 

 

 

P