Ivanović po drugi put među Čarapanima

Dragan Ivanović novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kuba Napredak. Potpredsednik kluba Bojan Miladinović predstavio je danas zvanično novog Šefa struke, kao i njegovog pomoćnika Trivu Ilića:

“ Nakon kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da Šefu poželimo dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike kaijere. Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru,tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu.“

Zahvaljujući se na rečima dobrodošlice Ivanović je rekao da je Napredak veliki klub i velika obaveza:

“ Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere.

Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu, apsolutno je moja sloboda odlučivanja, i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini.“

Ivanović je predstavio i svog prvog pomoćnia Trivu Ilića koji se zahvalio na angažovanju i rekao da će preostala četiri kola pre svega pokazati ko zaslužuje da brani boje Napretka.

Fudbaleri Napretka su danas počeli s atrenažnim procesom za nastavak prvenstva.

 

P