ISKORIŠĆENA POSLEDNJA ŠANSA

Posle mnogo posrtanja ovog proleća, završilo se, ipak dobro. Nakon velike borbe i mnogo muke sa gostima iz Gornjeg Milanovca, koji su bili uporni da odbrane svoj gol, pitanje osmog učesnika u plej – ofu odlučio je Saša Marjanović. A, šta je našem kapitenu prolazilo kroz glavu u trenucima kada se spremao da izvede slobodan udarac.

-Bio sam svestan da je to poslednja šansa i pokušavao sam da se smirim i koncetrišem. Udaljenost je bila nešto veća od idealne za mene i trebalo je dobro da doziram jačinu udarca i pogodim deo mreže, gde golman ne može da stigne loptu. Ostalo ste videli – „vraća film“ Marjanović.

Predstoji plej – of, mogućnost da se značajno popravi utisak iz dosadašnjeg dela prolećne sezone…

-I momci, šta ćemo!? – aludirao je na pitanje postavljeno posle poraza u Novom Pazaru kapiten, pa nastavio – Verujem da je trijumf nad Metalcem zaokret u pravom smeru. Mnogo će nam ova pobeda značiti, pre svega za samopouzdanje, a svi koji su igrali fudbal znaju kako je teško vratiti se na pravi put posle loše serije, kad kola krenu nizbrdo. Idemo od utakmice do utakmice, sada je sve moguće, ni Evropa nije daleko. Pokušaćemo…

 

 

P