FIJASKO

U utakmici, u kojoj se očekivala pobeda, viđen je fijasko. Ni krivom, ni dužnom, napunili su Ivanjičani mrežu Petriću i zasluženo odneli sva tri boda. Posle prvog poluvremena na semaforu je stajalo 0:1, a moglo je vođstvo Javora da bude i ubedljivije. Stigli su gosti do prednosti u 29. minutu: sjajno je Luković proigrao Gigića, koji je raspalio po lopti, Petrić uspeo da zaustavi njegov šut, ali bez podrške saigrača bio je nemoćan pošto je lopta stigla do Dekure, koji je iz neposredne blizine smestio u mrežu.

Samo što je počelo drugo poluvreme Javor je duplirao vođstvo. Pas Bastajića unazad, prema Kojčiću, ispratio je Gigić, „ukrao“ loptu i asistirao Gojkoviću, kome nije bilo teško da se upiše u listu strelaca. Gigić je najavio katastrofu domaćih u 61. minutu, a samo šest kasnije na semaforu je stajalo 0:4!?

U finišu, dva gola novajlije Bastajića, prvi posle asistencije Zogovića, a drugi sa bele tačke, pošto je mladi napadač Zogović oboren. Do kraja, pokušavali su puleni trenera Đorđevića, koji je posle utakmice prihvatio svu odgovornost na sebe, da postignu još koji gol, ali – bilo je kasno…

P