FALILI SAMO GOLOVI

Priželjkivali smo pobedu, ali protiv odličnog TSC, koji je na Banovom brdu dao četiri gola Čukaričkom, tri Radničkom u Nišu i upisao pobede, a sa Partizanom remizirao na Topčiderskom brdu i podela bodova pod Bagdalom je pozitivan rezultat. Pitanje je u kom bi smeru otišla utakmica da je Bolha već u petom minutu zatresao mrežu, umesto što je uzdrmao prečku, a bio bi to spektakularan pogodak, ili da je Pantić bio precizniji pet minuta kasnije.

Imali su i gosti dobru priliku za vođstvo u 16. minutu, ali Petrić je „spustio rampu“ posle udarca Mirčevskog. U 34. minutu viđen je efektan volej Projića, ali na visini zadatka je bio i golman gostiju Ilić.

Matić je debitovao u 51. minutu, dva kasnije probao da upiše i prvenac, ali na putu ka golu udarac je amortizovao jedan od defanzivaca TSC – a i lopta je završila u Ilićevom naručju. Dodali su Čarapani gas na isteku sata igre, posle povratnog pasa Stevanovića oprobao je udarac i Bastajić, ali promene rezultata nije bilo. Dva minuta kasnije, u 67. Projić je odlično centrirao za Matića, ispred koga je u poslednjem trenutku intervenisao Ćalušić.

Evidentan je bio i oprez u igri i jednih i drugih, bilo je i dosta prekida, a uzbuđenje ispred našeg gola je viđeno u 83. minutu kada je Petrić osujetio Stanojeva, a gosti tražili penal. Neosnovano, potvrđeno je u VAR sobi.

Na kraju, bodovi su podeljeni na ravne časti…

 

 

P