DRUGA POBEDA U ANTALIJI, PALI I POLJACI

Vezali smo dve pobede u Antaliji! Posle Luksemburžana, pali su i Poljaci. Duel sa ekipom Radomiak Radoma imao je dve etape od po 60 minuta, a odluka je pala u 26. minutu. Jedan od defanzivaca rivala igrao je rukom nadomak gola i dosuđena je najstroža kazna. Odgovornost je preuzeo Majdevac i postigao prvenac ove zime za, ispostaviće se, konačnih 1:0. Bilo je u tom periodu igre šansi i za mnogo ubedljivije vođstvo. Najbolje su imali Đorđe Jovanović, koji je dva puta ciljao za malo van okvira gola i Mršić, koji je pogodio prečku.

U nastavku, a jak vetar je bio veliki protivnik i jednoj i drugoj ekipi, mreže su mirovale, mada je naš tim mogao do 2:0 u finišu, kada je Stoiljković uzdrmao prečku…

-Uvek želim više, ali generalno mogu da budem zadovoljan. Prvih pola sata igrali smo toliko dobro da je trebalo da vodimo bar sa dva, ili tri razlike. Raduje me što se iz utakmice u utakmicu vidi da napredujemo i nadam se da ćemo nastaviti tako i u buduće – prvi je utisak šefa stručnog štaba Vladimira Gaćinovića, posle utakmice sa Polaljacima.

Do kraja priprema u Turskoj ostala nam je još jedna provera, za tri dana odmerićemo snage sa Gangvonom iz Južne Koreje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P