DA BUDEMO NA NIVOU PRETHODNIH UTAKMICA

Sutrašnji rival, Mladost, trenutno je u nezavidnoj situaciji i poziciji na tabeli, pa bi se moglo zaključiti da smo favoriti u Lučanima. Međusobni skor u dosadašnjim duelima na suprligaškoj sceni, međutim, pa i podsećanje na prethodni šampionat, kada su Lučanci takođe katastrofalno počeli, pa nas na kraju pobedili na svom stadionu, priziva na oprez…

-Reč je o ozbiljnoj ekipi. Bez obzira što je tu, gde jeste, Mladost ima iskusnu ekipu sa dosta mlađih i kvalitetnih igrača. Nadam se, ipak da ćemo mi biti na nivou prethodnih utakmica i da ćemo se vratiti sa pobedom – istakao je Despot Višković, asistent šefa struke.

Na pitanje: koji su aduti i mane sutrašnjeg rivala Despot Višković, prvi saradnik Dušana Đorđevića, je odgovorio:

-Imaju u napadu dva iskusna igrača Mirića i Bojovića i oni sigurno pretenduju da ozbilno ugroze naš gol, a što se tiče mana, prostudirali smo ih ove nedelje, ali ne bih sada da komentarišem, ostavićemo to za teren.

Uz kapitena Kerkeza, mlađani Nemanja Đeković je stub naše odbrane. I poput trenera Viškovića, optimista pred gostovanje u Lučanima:

-Očekuje nas veoma teška i zahtevna utakmica u svakom smislu. Ekipa Mladosti je iskusna, ali nadam se, ako ponovimo partije iz prethodnih utakmica, da rezultat neće da se dovodi u pitanje. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna, doprinele su tome poslednje pobede i očekujem da će se sve to preneti i videti i na stadionu Mladosti u Lučanima.

Igra Đeković sve bolje, pa je utakmicu sa Kolubarom ispratio i selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Stevanović. I bio zadovoljan Đekovićevim učinkom. Na pitanje: očekuje li poziv „pod zastavu“, Đeković je naglasio:

-Na meni je da se nametnem selektoru i da zaslužim poziv u mladu reprezentaciju.

BEZ MRŠIĆA DO PROLEĆA

Problem sa ahilovom tetivom već duže muče štopera Ognjena Mršića. Poslednji pregledi potvrdili su da će do kraja godine biti odvojen od terena, pa će u Novi Sad na lečenje i rehabilitaciju.

Očekuje se da će se oporaviti do početka priprema za prolećni deo sezone.

 

 

 

P