CRTICE IZ ANTALIJE: DAN TREĆI

Kiša je danas delimično poremetila plan rada. Trening u teretani je odrađen pre podne, ali zbog obilnih padavnina svi tereni su zatvoreni, čak i da nisu nije bilo svrhe izlaziti napolje, jer lopta kroz vodu nije mogla da se kotrlja. Zbog toga je stručni štab sa ekipom održao sastanak, na kojem su rađene određene analize, razgovaralo se i o koncepciji igre…

-I to nam je svakako potrebno, a već od sutra, prema prognozama, imaćemo lepo vreme do kraja boravka u Antaliji. Za igrače imam samo reči hvale, nisam imao zamerki ni u prethodnom periodu, a za konkretniju analizu i ocenu još je rano. Predstojeće utakmice će biti pravo merilo – ističe šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Već sutra, od 15 časova (17 po turskom), sastajemo se sa Rubinom iz Kazanja, trenutno sedmoplasiranom ekipom ruske Premijer lige.

-Rubin je godinama u vrhu ruskog fudbala, izuzetno ozbiljan klub sa velikim budžetom i kvalitetnim igračkim kadrom. Ali, cilj nam je i bio da se odmerimo sa jakim protivnicima, kako bi stekli pravi uvid u naše mogućnosti, ali i mane – napominje trener Gaćinović.

Uz dva treninga dnevno i obavezan odmor između, nemaju igrači puno slobodnog vremena, tek da popiju kafu, ili sok u hotelskom lobi baru, odigraju partiju šaha, ili neku kartašku igru. Pojedinci proćaskaju sa poznanicima iz ostalih klubova, koji su istom hotelu. A, pored nas, tu su dva kazahstanska premijerligaša Žetisu i Ženis, ruski drugoligaš Čeljabinsk, član poljske Ekstraklase Radomiak Radom, koji nam je treći rival i ekipa iz južne srpske pokrajine Priština.

fotografije iz teretane: elitesport.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P