Cilj je opstanak

Najavljujući utakmicu 21.kola Linglong superlige, šef stručnog štaba Napredka Ivan Stefanović se na početku konferencije za medije našalio i rekao da sada više nema prefiks VD:

„Prvo da nam svima poželim srećnu prolećnu sezonu, i da navijače pozovem da dođu u što većem broju, da bi nam svima dali podršku,jer početak je, a svaki početak je težak.

Dobro smo se spremili i jedva čekamo nastavak prvenstva. Javor je čvrsta dobra ekipa, koja tradicionalno vrši selekiju visokih igrača i gaje igru iz prekida. Mi smo ih skenirali, videli mane i prednosti, igračima predočili sve.

Pred nama je još jedan trening pre utakmice i spremno dočekujemo subotu i početak utakmice“.

Pajovića i Đorića, zbog povreda neće videti kruševačka publika, kao ni Milovanovića zbog kartona.

Nikola Aksentijević, fudbaler Napretka jedan je od igrača sa najdužim stažom u Napretku:

“ Mnogo igrača je otišlo. ako u subotu damo sve od sebe možemo napraviti pozitivan rezultat. Pozvao bih sve navijače Napretka da nam u subotu pomognu da zajedno dođemo do prvih bodova u prolećnom delu sezone.

Novi igrači su se odlično prilagodili uz našu pomoć, mi smo im objasnili koju težinu i značaj ima nositi grb Napretka i mislim da će u subotu dati maksimum kao i mi.“

Utakmica Napredak-Javor igra se u subotu 15.februara sa početkom u 16:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Karte će biti puštene u prodaju istog dana od deset na blagajnama stadiona,cena karata je nepromenjena.

P